Creador de Rutes

En aquest apartat, a diferència de les altres pàgines de rutes, podeus accedir a una aplicació web prototip per a que cadascún dels usuaris puga crear una ruta al seu gust. Si polseu al botó inferior accedireu a la pàgina de fer rutes. A la part inferior d'aquesta pàgina teniu una breu explicació de com funciona, encara que és prou intuitiva.

Polsa a l'imatge per a accedir a l'aplicació

Important: La finestra que s'obri necessita una pantalla de més de 800 px de resolució horitzontal.

Quan polseu sobre el botó se us obrirà una pàgina del navegador amb dues parts. En una apareix un mini-mapa on es dibuixaran en roig els tram de ruta que anem afegint i en groc les possibilitats que tinguem en cada moment. Els trams grocs només apareixen quan passem amb el cursor per damunt de la corresponent opció en la part dreta.

A la part dreta, ens apareixerà en primer lloc la llista dels trams que tenim afegits a la nostra ruta, la seua descripció, la seua dificultat tècnica, física, distància parcial i fitxer track per a l'Ozi. També apareix la distància total de tots els trams.

En la part inferior a aqueixa, tenim els possibles trams a què podem accedir des del punt on ens trobem i si passem el cursor per damunt del botó, apareixerà en groc el recorregut del tram en el mapa. Baix del tot, apareixerà la descripció de cada tram perquè puguam elegir-lo adequadament.

Una vegada elegit el tram, polsem el botó "Enviar" i el tram s'afegirà a la nostra ruta i ens situarem en el punt on aquest acaba. Amb el botó "Esborrar", s'esborraren tots els trams per a tornar a començar i amb el botó "Fi" es generarà un fitxer track amb la ruta elegida per a poder-lo descarregar. El botó d'"Undo" permet eliminar l'ultim dels trams afegits per a rectificar una elecció.

en construcció

ATENCIÓ: Els tracks corresponen amb els trams però alguns encara no estan invertits, o siga que pot ser que al carregar-los estiguen en direcció contraria. Igualment passa amb el track resultat de juntar-ne varis.